Све категорије
ENEN
Наша тржишта

Наша тржишта

Јинхонг Гас пружа свеобухватно и свеобухватно решење за снабдевање гасом.
Дозволите нам да помогнемо вашем пословању да боље расте.

Водећа на тржишту
Висококвалитетно снабдевање гасом

Без обзира да ли је ваша компанија у индустрији полупроводника, производној индустрији, медицинској или еколошкој индустрији, Јинхонг вам може пружити висококвалитетно и конкурентно снабдевање гасом.

Јинхонг гас је највећи приватни добављач гаса у Кини, са богатим производним линијама, професионалним тимовима и снабдевањем канала на једном месту, што не само да обезбеђује конкурентност ваше компаније, већ и побољшава вашу ефикасност производње.

 • недефинисан
 • недефинисан
Водеће снабдевање висококвалитетним гасом на тржишту
 • Полупроводник
  Полупроводник

  Пружамо купцима интегрисаних кола/полупроводника разне специјалне гасове, који су потребни техничким процесима као што су дифузија, литографија, таложење, нагризање, допинг, чишћење итд.

 • ЛЦД
  ЛЦД

  Са развојем технологије равног екрана, купцима је потребно више специјалних гасова и повезаног професионалног знања и искуства, ЈинХонг Гас обезбеђује широк избор специјалних гасних материјала купцима равног екрана уз примену допинга, таложења танког филма, јеткања и процеса чишћења коморе .

 • ЛЕД
  ЛЕД

  У ЛЕД индустрији, ЈинХонг Гас годинама обезбеђује специјалне гасове и пратећу опрему. Поносни смо на перформансе производа у квалитету, поузданости и доследности.

 • Пхотоволтаиц
  Пхотоволтаиц

  За фотонапонску индустрију, ЈинХонг-ов специјални гас се примењује на филм, поликристални силицијум, силицијум ингот силицијум и 3-5 једињења примену соларних ћелија, укључујући таложење танког филма, чишћење шупљина, примену гаса носача.

 • Производња
  Производња

  Индустријски гасови су познати као "крв" индустрије. Индустријски гасови су генерално у великој потражњи, али не захтевају високу чистоћу. Велика количина индустријских гасова је потребна у металургији, челику, нафти, хемијској индустрији, машинама, електроници, стаклу, керамици, грађевинским материјалима, грађевинарству, преради хране, медицини и медицинске и друге индустрије,

 • Медицински
  Медицински

  Медицински гасови су гасови који се користе у медицинским процедурама. Углавном се користи за терапију, анестезију, вожњу медицинске опреме и алата. Најчешће коришћени гасови су: кисеоник, азот, азот-оксид, аргон, хелијум, угљен-диоксид и компримовани ваздух.

 • Храна
  Храна

  Гас се широко користи у храни. У погледу паковања, може спречити оксидативно пропадање хране и играти улогу у очувању. Поред тога, угљен-диоксид као главна сировина газиране воде, може веома добро да побољша укус напитака, што је један од разлога зашто многи људи купују апарате за газирану воду за дом.

 • еколошки
  еколошки

  Загађење животне средине и климатске промене изазване великим развојем и коришћењем фосилне енергије погоршале су глобалну забринутост око енергетских питања, а енергетска трансформација је постала неизбежан тренд.

Вруће категорије