Све категорије
ENEN

Ц₄Ф₈

Октафлуороциклобутан

Октафлуороциклобутан има стабилна хемијска својства, нетоксичан и безопасан, вредност ниског потенцијала глобалног загревања (ГВП) и вредност индекса нулте вредности озона (ОДП). То је зелени и еколошки специјални гас. Због ових добрих својстава, октафлуороциклобутан се последњих година широко користи у техничким областима као што су високонапонска изолација, чишћење и нагризање и третман плазмом.

истрага
 • преглед
 • апликација
 • FAQ
 • истрага
 • Слично
Октафлуороциклобутан
Октафлуороциклобутан
Октафлуороциклобутан
Октафлуороциклобутан
Октафлуороциклобутан
Октафлуороциклобутан
Процес

Октафлуороциклобутан може се произвести димеризацијом тетрафлуороетилена кроз пиролизу, гашење, филтрацију, компресију, итд; Октафлуороциклобутан се такође може добити електролизом тетрафлуорциклобутана у безводном водоник флуорида. Контактирање сировог октафлуорциклобутана који садржи нечистоће са агенсом за разлагање нечистоћа на високој температури и затим довођење у контакт са адсорбентом може суштински уклонити нечистоће као што су флуороугљеници и добити октафлуорциклобутан високе чистоће.

Гас Октафлуороциклобутан
ЦАС 115-25-3
Чистоћа ≥ КСНУМКС%
aplikacije
 • Полупроводници
  Полупроводници

  Октафлуороциклобутан се такође широко користи у површинама за јеткање полупроводника. Као гас за нагризање плазме флуороугљеника вишег нивоа, може се користити у комбинацији са флуороугљеницима нижег нивоа као што су монофлуорометан и дифлуорометан, што може значајно побољшати ефекат јеткања.

 • Гас Инсулатион
  Гас Инсулатион

  Октафлуорциклобутан има ниску ГВП вредност (8900, само 37% СФ6), а продукти распадања под дејством лука су флуороугљеници, који су нетоксичне или нискотоксичне супстанце, и имају одређену способност гашења изолационог лука.

 • Хемијски
  Хемијски

  Према хемијским својствима октафлуорциклобутана, може се користити и као главна сировина за друге хемијске производе.

Често постављана питања
 • П: Коју спецификацију можете доставити?

  Цилиндар: 44Л Вентил: ДИСС716 Садржај: 50кг

 • Која је употреба октафлуорциклобутана?

  Октафлуороциклобутан има широк спектар примена. Последњих година се широко користи као расхладно средство за замену забрањених хлорофлуороугљеника. Поред тога, такође се обично користи у медијима за гасну изолацију, растварачима, спрејевима, агенсима за пењење, нагризањима великих кола и другима. Октафлуороциклобутан високе чистоће (изнад 5Н) се користи као средство за нагризање и чишћење ВЛСИ.

истрага
Слично

Вруће категорије