Све категорије
ENEN
O nama

О нама
ЈинХонг Гас Цо., ЛТД

Јинхонг Гас Цо., Лтд. је интензиван интегрисани добављач гаса за заштиту животне средине специјализован за истраживање и развој гаса, производњу, продају и сервис. Након више од 20 година истраживања и развоја, компанија је успоставила мрежу снабдевања и сервисирања гаса са комплетним категоријама, разумним распоредом и поузданом дистрибуцијом, која може да обезбеди купцима у области електронскиһ полупроводника, медицине и здравља, очувања енергије и заштите животне средине, новиһ материјала , нова енергија, производња врһунске опреме и друге индустрије са више од 100 врста гаса у три категорије: специјални гас, гас у расутом стању и природни гас. Компанија је основала десетине подружница широм земље и кренула на пут групног пословања. Компанија је успешно уврштена у одбор за науку и иновације 2020. (Шифра акције: 688106).

A Collective Energy to Serve Our 6.8 Million Clients and Patients

 • 36,000
  Запослени у 28 земаља

  Свакодневно посвећени побољшању и пружању услуга нашим клијентима

 • 420
  Истраживач

  Свакодневно посвећени побољшању и пружању услуга нашим клијентима

 • 100+
  Р & Д производи

  Компанија је развила више од 100 производа, као што су електронски специјални природни гас, ......

 • 6,300
  Кооперативни купци

  23 године пословног искуства, сарађујући са купцима у различитим земљама

Компанија има центар за истраживање и развој, лабораторију ЦНАс и центар за испитивање челичних цилиндара, са снажном независном способношћу истраживања и развоја и комбинованом способношћу индустрије, универзитета и истраживачких ресурса. То је свеобухватно решење за стварање вредности за купце.

Видео приказ Јинхонг Гас Цо., Лтд

Уз континуирано обогаћивање производа, континуирану иновацију начина снабдевања гасом, снажну транспортну снагу и висококвалитетну услугу, Јинхонг схвата вредност која стоји иза цене за купце и освојио је велико поверење купаца.

Основни концепт Јинхонг-а

Са Јинхонг вредностима као језгром и Јинхонг системом као кодексом понашања, афирмацијом вредности запослених, подстицањем снова запослених, постизањем запослених, купаца и враћањем друштву.

Успостављањем оперативног система корпоративне културе, нека сви чланови одељења постану пр-актери корпоративне културе, како би остварили „изнутра побољшање морала запослених и екстерно обликовање корпоративног имиџа“.

Цонцрете Ресултс

Цонцрете Ресултс

Јинхонг-ове 7н ултра чистог амонијака и високе чистоће 5н5 фабрика за смејући гас опремљене су напредном опремом, са годишњом производњом од више од 12000 тона односно 9000 тона. Квалитет је препознат од стране купаца у електронској индустрији и заузима велики удео на тржишту.

Вруће категорије